Erbjudande

Det viktigaste för oss är att förstå vad du som kund behöver

Med våra fordonslösningar får du ett säkert och funktionellt fordon utrustat efter dina unika behov och gällande lagkrav. Vi är en strategisk partner och kompetent rådgivare som kan både leverera och installera det mesta som finns på fordonsmarknaden för eftermonterad fordonsutrustning.

I vårt sortiment finner du bland annat varnings- och utryckningsljus, fordonsinredningar, arbetsbelysning, backkamerasystem, styrsystem, kommunikationsradio, alkolås och mycket mer. Skulle du sakna något i vårt sortiment ser vi till att beställa det åt dig. När du har bestämt dig för en lösning, monterar och installerar vi samtliga komponenter åt dig.

Vi kommer gärna till dig och utför enklare servicearbeten direkt på plats eller tar med ditt fordon till vår verkstad och lämnar tillbaka det när arbetet är slutfört. Skulle något akut inträffa ser vi till att du får snabbast möjliga hjälp.

Allt arbete som vi utför på ditt fordon dokumenteras i vårt system vilket innebär att vi med lätthet kan få fram all historik. Skulle behov uppstå att utrusta ett nytt fordon med samma komponenter som det förra så har vi all information sparad.