Sortimo

En bra bilinredning kännetecknas av funktionalitet och variationsmöjligheter. Fordonsinredningar från Sortimo är för dig som kräver smarta lösningar, lovande innovationer och högsta kvalitet.

Fordonsinredning från Sortimo är en flexibel och väl genomtänkt inredning i en lättviktskonstruktion och innehar ett brett sortiment av boxar, väskor och tillbehör för exempelvis verktyg och maskiner som kan integreras i inredningen eller användas separat efter behov.

Fordonsinredningen är uppbyggd kring en mycket stabil ramkonstruktion vilket medför att hyllor, utdragslådor, boxar och väskor med olika djup och bredd kan integreras i denna ram utan problem. Den integrerade surrningsskenan i stolparna gör att du alltid kan surra även skrymmande last på ett snabbt och enkelt sätt. Alla inredningselement monteras fast i ett monteringsgolv vilket medför att karosseriet inte behöver borras igenom.

Alla produkter är krocktestade med högsta belastning av oberoende experter med goda resultat och är TÜV-märkta. Tack vare VDA 6.1. certifieringen har Sortimo godkänts av biltillverkarna att leverera direkt till produktionslinjerna.

Inredningen går utmärkt att montera ut och flytta till ett annat fordon t ex vid fordonsbyte.