Mini Service

Mini Service är ett komplett styrsystem, specialanpassat för servicefordon med allt du behöver för att styra eftermonterad utrustning. Systemet består av en styrenhet och manöverpanel samt en komplett kabelsats för en snabb installation av bl a ljusramper, fläktar, arbetsljus, varningsljus mm. Kabelsatsen finns som tillval.

Mini Service-systemet kan bl a driva och styra en eller två ljusramper, varningsljus runtom bilen, sidoarbetsljus, backljus, innerbelysning och skåpbelysning mm. Systemet övervakar även fordonets batteristatus för att minimera risken för urladdning. Om spänningsnivån understiger 10,5V (gäller 12V) eller 21V (gäller 24V) stänger systemet automatiskt av förbrukare för att undvika tomt batteri.

Medföljande MiniDIN-panelen har totalt tio knappar med symboler speciellt anpassade för servicebilar. Tydliga och illustrativa symboler med bakgrundsbelysning gör den lätt att använda även i mörker. När en funktion är aktiverad tänds en indikeringslampa bredvid symbolen vilket påminner användare om att funktionen är aktiv.