Ny generation av varselvästar

Alla ställer krav på säkerhet. Det kan du också göra…

Den nya generationen av varselplagg erbjuder påsydda ljuspaneler där du själv kan bestämma när och hur mycket du vill synas. Dessa ljuspaneler är flexibla och töjbara och kan i princip appliceras på vilket plagg som helst men används vanligast på varselkläder. Panelerna är framtagna för att användas i tuffa miljöer och tål både minusgrader, värme, snö och regn. Ljuspanelerna sys på plagget och aktiveras genom en insydd fjärrkontroll där du kan välja mellan ett konstant eller blinkande sken.

Vi erbjuder varselvästar med påsydda ljuspaneler i blått eller rött sken, klass 2 och 3. Panelerna är utplacera enligt följande; två ljuspaneler fram och två bak. De främre panelerna är applicerade horisontellt som de bakre vertikalt.

Panelens ljuskälla består av ett tunt lager av vakuumförpackad fosfor som strömförs och drivs med hjälp av ett lithium-polymer batteri. Detta batteri är miljövänligt och utvecklar heller ingen värme vid användning. Batteriet laddas enkelt via mini-USB, 6 timmars laddning ger cirka 20 timmar aktiv användningstid.  Själva ljuspanelen är tillverkad av den miljövänliga PP-plasten som inte skapar några giftiga gaser vid återvinning. Panelens kablage är enligt EU-lagstiftning certifierat enligt RoHS.

Det gåt utmärkt att tvätta de påsydda ljuspanelerna i maskin på 40 C. Viktigt att batteriet kopplas loss från plagget innan maskintvätt och att plagget hängtorkas i minst 24 timmar innan batterier kopplas på igen.

Ring oss på 08-749 01 00 eller kontakta oss